Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Προοπτικές ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού στην Παιονία

Το  Δίκτυο Επιχειρήσεων "ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ"  παρουσίασε σε ημερίδα στις 25/6/2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο Κιλκίς ο Γ. Φαρφαράς, εκπρόσωπος της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ που υλοποιείτο ευρωπαϊκό έργο: "Βιώσιμη κινητικότητα κατά μήκος της νέας EuroVelo διαδρομής: "Διαδρομή Σιδηρούν Παραπέτασμα"( Iron Curtain Trail ). 

Η ημερίδα με θέμα «Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, ΚοινΣΕπ και Οι προοπτικές στην Παιονία» οργανώθηκε από την υπό σύσταση αναπτυξιακή σύμπραξη «Δομή Στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας-ΔΟ.Σ.Κ.Ο.ΚΕ.Μ.» μετά από πρόσκληση του Δήμου Παιονίας.

Στην παρουσίαση του με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης του βιώσιμου θεματικού τουρισμού στην Παιονία» ο Γ. Φαρφαράς αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιούνται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα για το δίκτυο επιχειρήσεων φιλικών προς του ποδηλάτες "Cyclists Welcome Hellas", τα υποχρεωτικά και προαιρετικά κριτήρια για την συμμετοχή των επιχειρήσεων διαμονής στο δίκτυο και την σημασία των ποιοτικών υπηρεσιών κατά μήκος μιας ευρωπαϊκής ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου