Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

3η Συνάντηση Εταίρων του προγράμματος “Διαδρομή Σιδηρούν Παραπέτασμα”

Η τρίτη συνάντηση εταίρων του προγράμματος “Διαδρομή Σιδηρούν Παραπέτασμα” πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, με τη συμμετοχή τοπικών αναπτυξιακών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων από περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (από Ελλάδα, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Ρουμανία).

Στη συνάντηση, οι εταίροι συζήτησαν την πρόοδο των πακέτων εργασίας του έργου καθώς και τις αρμοδιότητές τους σχετικά με τις δραστηριότητες που πρόκειται να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια της επόμενης φάσης υλοποίησης.
Οι επιμέρους συναντήσεις ανά πακέτο εργασίας είχαν ως θέμα τις δράσεις επικοινωνίας και δημοσιότητας για την προώθηση των στόχων και των αποτελεσμάτων του έργου “Διαδρομή Σιδηρούν Παραπέτασμα”, τη δημιουργία σχεδίων δράσης σχετικά με τη διαδρομή EuroVelo 13 καθώς και την ανάπτυξη τουριστικών προσφορών και προσφορών για μεταφορές οι οποίες συνδέονται με την ποδηλασία. 

Επιπλέον, οι εταίροι συντόνισαν τις μελλοντικές τους δράσεις για την προώθηση και την επικοινωνία του έργου, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και τις επόμενες δράσεις τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης, οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στους δρόμους και ποδηλατόδρομους της Θεσσαλονίκης με την ευγενική προσφορά ποδηλάτων από την εταιρεία Thessbike που λειτουργεί σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου