Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ποδηλάτες καλώς ήλθατε στις Σποράδες

Στα νησιά των Σποράδων ποδηλάτησε το Δίκτυο "Cyclists Welcome Hellas" από τις  6 έως 10 Φεβρουαρίου 2014 και ο Γ. Φαρφαράς, εκπρόσωπος της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ που υλοποιείτο ευρωπαϊκό έργο: " Iron Curtain Trail" με στόχο την ενημέρωση για το ποδηλατικό δίκτυο EuroVelo στην Ελλάδα και το πρόγραμμα του ευρωπαϊκού έργου (SEE), "Διαδρομή Σιδηρούν Παραπέτασμα: Βιώσιμη κινητικότητα κατά μήκος της νέας ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo" (http://ict13gr.blogspot.gr/)  

Οι ποδηλατικές ομάδες είχαν θερμή υποδοχή και φιλοξενία και στα τρία νησιά που επισκέφθηκαν καθώς επίσης και ενημερωτικές συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών.

Ο υπεύθυνος Γ. Φαρφαράς παρουσίασε τις δυνατότητες του ποδηλατικού τουρισμού και την σημασία των ποιοτικών υπηρεσιών κατά μήκος μιας ευρωπαϊκής ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo. Επίσης ενημέρωσε για τη δημιουργία του δικτύου επιχειρήσεων φιλικών προς του ποδηλάτες "CyclistsWelcome Hellas", τα υποχρεωτικά και προαιρετικά κριτήρια για την συμμετοχή των επιχειρήσεων διαμονής και εστίασης στο δίκτυο.


Περισσότερες φωτογραφίες εδώ



Χάρτες Διαδρομών




Με την συνεργασία και την υποστήριξη:
Πράσινες Διαδρομές Kοιν.Σ.Επ. http://www.greenwayscoop.gr/
Action Bike Club   http://www.actionbikeclub.gr/ 
Θαλάσσιες ΟικοΠεριηγήσεις   www.sunactivities.com
Anastasios Ktistis Photography  http://aktistis.com/ 
Πολιτιστικός Σύλλογος "H Σκιάθος" http://syllogos-skiathos.gr/wp/
Skiathos Mountain Bike http://www.skiathosmountainbikes.com/ 
IKION Rooms, Alonnisos http://www.ikiongroup.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου